Vinn pengar på trav

Lockar Solvalla, Åbytravet, Bergsåker och Jägersro? Känns Elitloppet, Olympiatravet och Sundsvall Open Trot som potentiella vinstkällor? Då har du en vinnarskalle nog för att få travhjärtat att slå. Här får du information om trav generellt och tips hur du vinner pengar på trav. Ta chansen, bli ett proffs på vår nationalsport och vinn pengar på trav nu direkt!

Trav – en gammal hästsport

bet at home travsportTrav har funnits på jorden sedan 1360 f.Kr då Kikkullitexten författades. Det var en handbok med träningsråd- och utfodringsråd för hästar med vagn som tävlade om att komma först. Till Europa kom travet dock på riktigt först på 1800-talet och har sedan dess blivit ett globalt nöje där Sverige, Frankrike och USA utgör världens största travnationer. Spela och vinn pengar på trav redan nu, genom att gå till Bet At Home – där får du just nu 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor.

Klicka här för att spela på trav på Bet At Home – få 100% insättningsbonus upp till 1000 kr

Trav i Sverige

Sverige är en stor travnation som står sig väl på den internationella travscenen. Våra svenska kuskar och svensktränade hästar har bl.a. Prix d’Amerique flera gånger. Sveriges stolthet när det kommer till internationella evenemang är Elitloppet på Solvalla. Det lockar inte bara tusentals svenskar till att spela utan intresset är stort även utomlands. Ett hett tips är att se till att satsa på Elitloppet i år och vinn pengar på trav!

I Sverige ligger grunddistanserna för travlopp mellan 1600 meter och 4140. Normalt sätt tävlar hästar och kuskar på travbanor med distanser på 1640 meter och 2140 meter. Grundregeln i trav är att hästen ska trava och absolut inte galoppera.

Om hästen galopperar för länge diskvalificeras den. I nästan varje lopp är det någon häst som galopperar och vissa hästar förefaller att göra det oftare än andra. Se till att satsa på de hästar som travar och som sällan faller in i galopp och vinn pengar på trav.

Trav och pengar

Trav omsätter flera miljarder varje år. Travsporten i Sverige utgör till och med procentenheter av Sveriges BNP! Att det finns pengar i travsporten är ingenting nytt men om du ännu inte satsat dina första kronor på trav – se till och gör det och vinn pengar på trav, så särskilt svårt är det inte!

I Sverige är det ATG som ansvarar för tävlingar inom trav- och galopp. Varje vecka anordnas flera olika tävlingar inom trav- och galoppsporten och det finns mängder med olika spelalternativ att välja mellan. Mest populärt är emellertid V75, V64, V8 och V5. Dagens Dubbel är även det ett populärt spel att spela på – då satsar du på två lopp; ett V64-lopp och ett V75-lopp.

Vinn pengar på trav

Vill du ha chansen att da del av de stora miljonkakor som travsporten delar ut varje vecka, så ska du se till att börja spela på hästar nu med detsamma. Många tror att de måste vara på plats vid travbanan för att spela men så är inte fallet. Det är dock en härlig känsla att vinna på plats under ett lopp. Stämningen är alltid hög och det är alltid en elektriskt laddning i luften innan varje lopp.

Under loppens gång är det sedan fantastiskt spännande att både se, höra och nästan känna när hästarna dundrar förbi på banorna och gör sitt yttersta för att komma först. Vinn pengar på trav redan nu genom att satsa en slant här på nätet. Du är bara ett klick från spelmöjligheter inom trav.

Klicka här för att spela på trav på Bet365 – få 100% insättningsbonus upp till 1000 kr>>>