Vinn pengar på poker

Även fast du inte vinner några storvinster så kan poker berika ditt liv på andra sätt. Det är få spel som är så underhållande och spännande som just poker – är du duktig är det dessutom ett riktigt vinstgivande nöje! Lev ett rikare liv och ta chansen och vinn pengar på poker nu med detsamma!

comeon casinoDu kan spela poker eller studera poker på nära håll genom att bli medlem på ComeOn. Där hittar du rolig videopoker med fler än 10 olika pokervaranter. Bli medlem nu så får du 110% pokerbonus på första insättningen upp till $600!

Klicka här för att bli medlem på ComeOn och spela poker – få 110% pokerbonus upp till $600!

Lär dig reglerna och vinn pengar på poker
Poker är en grupp av olika kortspel. Grunden i all poker är att det spelas med 52 kort med klassisk rankning där klädda kort är mer värda än sifferkorten. Ess rankas både som högt och lågt. Kortsviterna har inget värde – hjärter fyra är lika mycket värd som spader fyra osv.

Vinn pengar på poker – få bästa handen
När du spelar poker får du fem kort på handen och ditt mål är att skapa en så stark kortkombination på handen som möjligt. De mest eftertraktade kortkombinationerna är Royal Flush, Straight Flush, Fyrtal, Kåk och Färg. Därefter följer Stege, Triss, Två par, Ett par och Högt kort. Intresserad av att vinna stora vinster? Satsa på en Royal Flush och vinn pengar på poker!

Lär känna dina motståndare
Ett kännetecken för poker är att det är ett psykologiskt spel där du måste hålla koll på ditt psyke och dina motståndares. Det är ett mycket taktiskt spel där slumpen spelar roll men där din spelkunskap och ditt psyke i lika stor utsträckning kan påverka spelets utgång.

Vinn pengar på poker genom att studera spelet ordentligt. Lär dig grunderna tills de sitter i ryggmärgen och lär sedan av proffsen. Titta på olika pokermatcher, utamana bättre spelare när spelar online och ta till dig information och tips om poker från såväl form, pokerportaler och webbsidor likt denna. Det kommer hjälpa dig att bli en bättre spelare.

Bli proffs på ett specifikt spel
Det finns pokerproffs som livnär sig på poker, som blivit rika på spelet och som idag är ekonomiskt obereoende. Vi har flera svenska proffs som lyckats med pokerkonsten, bland de mest kända just nu är den unga killen som går under namnet Ilsidur. För att spela på hans nivå kommer det krävas en hel del från din sida.

Någon omöjlighet att bli pokerproffs är det dock inte. Vill du satsa på en proffsnivå ska du tänka på att det kommer ta upp en stor del av din tid – speciellt om du startar från noll och ska börja med att lära dig grunderna. Dessutom kräver poker på proffsnivåer att du har en större spelbudget att jobba med.

Vinn pengar på poker snabbt
För att ha tillgång  till en stor pokerbudget måste du antingen vara tät från början eller så får du gå den långa men lärorika vägen och samla in dina vinster från småturneringar och matcher online. Det är samma väg som de flesta pokerproffsen vandrat, så underskatta den inte – trots att den är lång och ibland en smula tråkig och enformig; spela poker, vinn pengar på poker, spara vinsterna och samla ihop en budget.

Under småturneringar och pokermatcher online brukar det gå ganska snabbt att vinna men eftersom vinsterna inte är dunderstora tar det lite tid att få ihop budgeten. Den är dock väl värd att kämpa för – när du väl kommer till de stora turneringarna så kan din budget förvandlas till mångmiljonbelopp!