Karamba 50 kr gratis!

Många sajter på nätet har svårt för att nischa sig. De vill gärna erbjuda allt och helt lite till. Som besökare kan det  bli rörigt att leta reda på de spel som man faktiskt vill spela om det finns massvis med spelkategorier och överdrivet många spel. En förebild bland nätets spelsajter är Karamba som är Sverige största slot- och skraplottssajt.

KLICKA HÄR OCH FÅ 50 KR GRATIS!

Karamba fokuser helt och hållet på skraplotter och spelautomater och bryr sig mindre om pokerspel, bordsspel, roulette, kortspel, betting, bingo och annat som inte ligger inom deras expertram. Och tur är det! Karambas lotter och spel är nämligen av högsta kvalitet och det finns ett så fantastiskt brett utbud att det är en omöjlighet att tröttna.

Karamba 50 kr gratisDet finns hundratals spel på Karamba och du hittar samtliga i lobbyn på Karamba. Den kan du nå om du blir medlem på sajten och loggar in på ditt medlemskonto. Det är självklart gratis att bli medlem och du behöver sedan inte betala för spelen om du inte vill. Det går att spela för skojs skull också men vill du vinna pengar behöver du satsa en liten slant. Du kan dock börja med att satsa de 50 kronor som du får gratis av karamba när du registrerar dig. Har du tur lyckas du kanske skrapa fram miljonerna direkt!