Mer gratisspel

Det finns många sajter som sammanfattar var man kan spela gratis spel på nätet och jag tänkte lista några av mina favoriter. Du som gillar att spela gratis kan ju klicka runt lite hur du vill och se vilka som passar dig bäst!

Bingo-utan-insättning.se – är en sajt som precis som namnet avslöjar handlar om just bingo. Här finns mängder av olika gratis bingo erbjudanden och det är den största sajten i Sverige som handlar om just bingo utan insättning!

Gratis-utan-insättning.se – Är inte knuten till någon speciell typ av gratis nätspel utan här kan du läsa om lite av varje. Det finns dels casino men även lite om poker, bingo och skraplotter med mera. Du som inte vet vilket spel du vill spela utan vill prova på lite av varje gör alltså klokt att titta in här.

Gratis-bonus-utan-insättning.se – Det här är en sajt för dig som vill ha just en bonus. Många bingosajter och pokersajter arrangerar speciella gratis spel vid vissa speciella tider men då gäller det att man håller sig framme och kommer ihåg det. Spelar man istället med en gratis bonus då kan man spela precis när man vill och det är ju en stor fördel!

Gratis-att-spela-för.se – Precis om gratis-bonus-utan-insättning.se är det här en sajt som fokuserar på sajter där man får pengar att spela för direkt när man registrerar sig. Här hittar du också spel från alla möjliga kategorier och du kan få både 100 eller 50 kr gratis att spela för.

Bingo-på-nätet-gratis.se – Är mer nischad och fokuserar bara på bingo på nätet. Här finns det erbjudanden som totalt ger dig som bingoälskare flera hundra kronor gratis utan att du behöver sätta in en enda krona!