Vinn pengar på hästar

Bara i Sverige omsätter hästnäringen mellan 30-60 miljarder. Det finns ett flertal hästsporter som privatpersoner kan satsa pengar på och  i Sverige delas det ut miljoner i vinster varje vecka. Vinn pengar på hästar du med genom att lära dig hur du spelar på hästar.

bet365 hästEn första inblick i hur du spelar på hästar och vinner kan du få på Bet365. Där finns det gott om odds på hästar! Om du registrerar dig som ny medlem får du dessutom 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor på första insättningen!

Gå till Bet365 Sport direkt och lägg odds på hästar – bli medlem och få upp till 1000 kr extra att spela för

Vinn pengar på hästar i Sverige

I Sverige anordnas det omkring 900 hästarrangermang varje år och de mest populära att spela på är trav. Varje år körs cirka 9000 travlopp  i Sverige med omkring 13 000 startande hästar. Travloppen anordnas på omkring 33 ävlingsbanor runt om i landet och du kan följa travloppen direkt på  plats vid tävlingsbanan, i din lokala spelbutik, TV eller online.

Så vinner du pengar på hästar

Svensk travsport håller världsklass och ligger i topp bland världens främsta travnationer. När du spelar på trav går det ut på att du ska försöka förutspå vilken häst som vinner loppet. Du kan även spela om platser – vilka placeringar som loppets samtliga hästar och kuskar hamnar på efter vinnaren. Vinn pengar på hästar enklast genom att främst satsa på den mest troliga vinnaren.

Odds på hästar

Det finns färdiga odds som visar vilken häst som flest satsat pengar på och som troligtvis kommer att vinna. I början av din spelkarriär kan det vara smart att se efter vilka hästar som är topptippade och satsa på dem. När du sedan följt travloppen och tävlingarna ett tag kommer du komma in i travtänket och se vilken form som hästar och kuskar är i.

Satsa rätt och vinn pengar på hästar

Att satsa rätt på hästar är inte helt lätt. Det finns mängder med olika spel och travprogram, olika spelkuponger och så klart – olika hästar. Om du inte har kunskap av hästar sedan tidigare så finns det några enkla tips för att du ska få större chans att nå framgång i dina spel.

Öka dina chanser att satsa rätt och vinn pengar på hästar genom att
- undvika att satsa på hästar som ofta galopperar
- undersöka din favorithäst tävlingshistorik och vilka hästar den mött i tidigare lopp
- se om en häst vunnit mer än var tredje lopp – då kan du räkna med en topp-placering!
- kolla på oddsen från tidigare tävlingar – de vittnar om hästens form

Vinn pengar på hästar utomlands

Våra svenska hästar tävlar även utomlands i olika lopp och utomlands finns mängder med andra hästlopp att satsa på. Dessa spelar du lättast på via nätet. Det finns flera bra bettingsidor som låter svenska medborgare satsa på internatinoella lopp. På Betfair Sport kan du till exempel spela på olika hästkapplöpningslopp och på Bet365 kan du spela på såväl häst mot häst som Elitloppet.

Testa vinn på hästar på Bet at home – Du får upp till 1000 kr i bonus!

Bli medlem på Bet365 och spela på Elitloppet – Du får 100% insättningsbonus!

Ett sista tips till dig som tänkt vinna pengar på hästar, är att satsa på andelsspel. Då köper du en andel i ett spel som du spelar tillsammans med andra. Andelsspelen produceras oftast av experter tackvare så kallade reduceringsprogram. Det ökar chansen att vinna de riktigt stora pengarna. Om en spelomgång har 10 andelar och du köpt en, så får du 1/10 av vinsten. Är vinsten på 100 000 kronor, så får du alltså 10 000 kronor. Ett smart sätt att vinna pengar på hästar utan att behöva lägga oddsen själv.

Testa lite olika spelsätt och se vad du gillar bäst – det brukar alltid gå lättare att vinna och lyckas när det känns roligt!