Om du gillar anime och manga så är Koi Princess den perfekta sloten för dig! Om du gillar grym grafik, vackra illustrationer och snygg design kommer du att tycka om denna härliga slot från NetEnt. Denna slot förflyttar spelaren till en underbar värld med kinesiska drakar, körsbärsblommor, vattenfall och mangafigurer. Färgerna är klara och symbolerna vackert designade och du får hänga med in i en fantastisk värld. Symbolerna av lägre värde utgörs av de dekorativa bokstäverna J, Q, K och A samt siffran 10. De fyra symbolerna av högre värde utgörs av Koi Princess-loggan, en drake, en sköldpadda och några kinesiska mynt. Wild-symbolen är en våg och bonussymbolen är huvudet på en gyllene drake. Koi Princess är en otroligt vacker slot!

Den svenska spelleverantören NetEnt har gjort sig känd i spelvärlden för sin grymma slot med fantastisk grafik och roliga bonusfunktioner. Koi Princess uppfyller både dessa kriterier. Förutom att vara en elegant så är denna slot även full av coola bonusfunktioner. Det här är verkligen en slot för spelare som älskar bonusfunktioner för här finns mängder av funktioner och minispel. Tre eller fler bonussymboler ger något av de fyra olika bonusspelen: Sure Win Free Spins (10 free spins med garanterad vinst), Wild Reels Free Spins (10 free spins – ett slumpmässigt valt hjul som blir Wild), Bonus Wheel (Wheel Of Fortune) samt Coin Win. Dessa och fler funktioner beskrivs mer under “Bonusfunktioner” längre ned. Ett riktigt roligt och underhållande spel att prova på!

Vinstlinjer och insatser

Koi Princess är en slot med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Återbetalningskvoten (RTP, return to player) är 96 % (96,23 % om man aktiverar “Bonus Bet”). Insatsen varierar från 1 till 10 mynt per linje, upp till 200 mynt per omgång. För storleken på myntet kan du välja mellan 0,01 till 1. Minsta du kan satsa är 0,2 och max är 200 per runda. Myntstorleken justeras med pilarna i “Coin Value” och under “Level” justeras antalet mynt per linje. Med andra ord är Koi Princess en slot för alla preferenser. Det här är en slot som är full av bonusfunktioner som ger många och stora vinstmöjligheter. Free spins, wild-symboler och Wild Reels gör att du kan vinna en ordentlig summa i detta vackra spel.

Tema och grafik

Koi Princess är en underbart vacker slot. Den anime – och manga inspirerade slot tar med spelaren till bortre Orienten. Grafiken är enastående med fantastiskt detaljerade och välgjorda illustrationer. Symbolerna av lägre värde utgörs av dekorativa bokstäver (J, Q, K och A) samt en siffra (10) i klara färger. Symbolerna av högre värde utgörs av Koi Princess-loggan, en drake, en sköldpadda, kinesiska mynt, en våg (wild-symbolen) och en gyllene drake (bonussymbolen). Bakgrunden utgörs av härliga illustrationer av vattenfall och tempel. NetEnt är kända för att leverera slots med grym grafik och Koi Princess är definitivt inget undantag. Bakgrundsmusiken som spelas följer temat och ger en lugn och harmonisk känsla. Koi Princess tar med dig till en underbart vacker värld i bortre Orienten.

Många bonusfunktioner

Om du gillar bonusfunktioner så är Koi Princess en perfekt slot för dig. Här erbjuds en Bonus Feature, en Random Feature samt Bonus Bet. Bonus Feature aktiveras när man får tre eller fler bonussymboler och ger något av de fyra olika bonusspelen: Sure Win Free Spins (10 free spins med garanterad vinst), Wild Reels Free Spins (10 free spins ett slumpmässigt valt hjul som blir wild), Bonus Wheel (Wheel Of Fortune) samt Coin Win. Random Feature innebär ett av följande bonusspel: 5-hit (1 free spin med garanterad vinst), Random Wilds (1 free spin med 4–9 extra wild-symboler), Wild Reels (1 free spin 2–5 hjul som blir wild) och Bonus Game Activation (aktiverar ovanstående bonusfunktion). Bonus Bet kostar dubbla insatsen, men ökar vinstchanserna under bonusspelet.

Fördelar – vacker slot med mängder av bonusfunktioner

Det finns så mycket positivt att säga om Koi Princess slot. Det är underbart vacker slot med ett välgjort tema. Illustrationerna är vackra och detaljerade. Ljudeffekterna ger en fridfull stämning. Bonusfunktionerna i denna slot är både många och riktigt underhållande. En fantastisk slot!

Nackdelar – för många bonusfunktioner?

Om det finns spelare som tycker att det kan finnas för många bonusfunktioner, så bör de nog välja en annan slot en just Koi Princess. Denna slot är till för spelare som gillar bonusfunktioner.

Sammanfattning

Koi Princess är sloten för dig som vill ha en vacker slot med utmärkt grafik och många bonusfunktioner. Här får man ta del av en underbar värld i bortre Orienten med mangafigurer, körsbärsblommor och drakar. Ljudeffekterna följer temat och skapar en lugn och fridfull stämning. En av de vackraste från spelleverantören NetEnt. Det som gör denna slot unik är dock de många och roliga bonusfunktionerna. Här erbjuds så många bonusspel att det är svårt att få med alla i en sammanfattning. I denna slot finns Bonus Feature, en Random Feature samt Bonus Bet som kan ge free spins, extra wild-symboler, Wild Reels, Coin Wins och garanterade vinster. Bonus Bet ökar vinstchanserna under bonusspelet mot en kostnad av dubbla insatsen. Följ med till en underbar värld fylld med bonusfunktioner!