Dazzle Me Slot är en spelautomat från NetEnt som lanserades 2015. Detta är en klassisk spelautomat i modern tappning och det är lätt att bli vilseledd av spelautomatens enkla yttre. Dazzle Me Slot har verklig potential att bli ett pengamonster och är en slot som passar de som gillar att spela med höga insatser. Spelet har asymmetriska hjul, där de två första hjulen har 3 rader, hjul två och fyra har 4 rader och hjul fem har 5 rader. Tack vare hjulens unika utformning har spelet hela 76 fasta vinstlinjer samt fler symbolpositioner än andra slots. Dazzle Me Slot har dessutom mycket spännande specialfunktioner med Dazzling Wild Reels, Linked Reels samt härliga free spins. Detta är en väldigt underhållande och rolig spelautomat, fyll av chanser till mäktiga vinster.

Spelautomaten Dazzle Me har som sagt en unik layout och när bonusspelet aktiveras (vilket händer ofta) kan spelaren se fram emot maxade vinster. Spelet har dessutom en hög återbetalning till spelare, RTP, på 96,6 procent. Denna spännande videoslot är fylld med wilds, länkade hjul och free spins. I spelets bakgrund rör sig glittrande ädelstenar som ger en avkopplande känsla. Dazzle Me Slot ser kanske utseendemässigt ut som en klassisk slot, men är en modern och innovativ spelautomat med nästan allt man kan önska. Givetvis kan man spela Dazzle Me i mobila enheter och spelet finns tillgängligt dels i casinon där man spelar direkt i webbläsaren plus att det även fungerar i mobilappar. Med Dazzle Me Touch kan man spela precis var som helst.

Vinstlinjer och insatser

Dazzle Me Slot spelautomat har unika hjul på 5 rader där de 2 första hjulen har 3 symboler vardera, hjul 3 och 4 har 4 symboler och hjul 5 har 5 symboler med 76 fasta vinstlinjer. Fasta vinstlinjer innebär att man alltid spelar med 76 aktiva linjer per spel, men man har självklart möjlighet att ändra insatsen genom att välja myntvärde och insatsnivå. Minsta insats per spel ligger på €0,2 och högsta är €200 och med över 150 000 mynt som maximal vinst kan man vinna närmare 1,5 miljoner kronor. Återbetalning till spelaren är riktigt bra men en RTP som är högre än vanligt med hela 96,90 procent. Det finns fem vinnande symboler och de högre vinnande symbolerna, en klocka och en sjua, ger 40 gånger insatsen.

Tema och grafik

Dazzle Me Slot har bländande grafik med bland annat ädelstenar och är en ljusstark och grafiskt sett avancerad slot som det bokstavligt talat skiner om. Spelets symboler på hjulen kommer i form av ädelstenar så som en diamant, smaragd, rubin, ametist och safir. Spelet har dessutom två av de mest klassiska symboler som finns i enarmade banditer – nämligen bjällror och sjuor. Spelet har en stämningsfull och något jazzig melodi som spelas i bakgrunden och känns avstressande och lite lyxig. När man spelar lyssnar man gärna efter ljudeffekterna från wild-symbolerna för när Dazzling wilds aktiveras blir hela spelplanen svart och ett susande ljud hörs precis innan hjulen förvandlas till wilds. Sammantaget kan man säga att NetEnt har producerat en förstklassig spelautomat med fantastisk grafik, musik och ljudeffekter som passar spelet perfekt.

Dazzle Me bonusfunktioner

Under huvudspelet kommer spelaren upptäcka att vissa hjul emellanåt täcks av wild-symboler i form av diamanter. Detta är specialfunktionen Dazzling Wild Reels. Funktionen ger expanderande wilds som täcker hela hjul åt gången och det fantastiska är att alla hjul kan förvandlas till Dazzling Wild Reels. Med riktig tur kan spelaren få 5 wild-täckta reels under ett enda snurr – ett riktigt bra läge för enorma vinster! Wild-symbolen fungerar annars som vanligt och ersätter alla andra symboler utom scatter-symbolen. Med tre eller mer free spin-symboler aktiveras free spin-funktionen där tre symboler ger 8 gratissnurr, fyra ger 12 free spins och fem ger 16 free spins. Under free spins triggas funktionen Linked Reels, vilket går ut på att hjul ett och två, plus hjul tre och fyra kan bli identiska och därmed öka vinstchanserna.

Positivt med Dazzle Me

Dazzle Me spelautomat vars innovativa spelhjul ger rum för hela 76 vinstlinjer. Spelet har en rolig, spännande och glittrig wild-funktion med Dazzling Wild Reels som kan ge verkligt höga vinster. Återbetalning till spelaren är högre än vanligt med 96,90 procent. Spelet har en maxvinst på upp till 1,5 miljoner kronor.

Negativt med Dazzle Me

Dazzle Me Slot saknar multiplikator som hade varit ett stort plus. Spelautomaten saknar bonusspel och har inte heller någon progressiv jackpott.

Sammanfattning

Dazzle Me Slot är en innovativ och verkligt spännande spelautomat med intressanta specialfunktioner från NetEnt. Spelet har ovanligt hög RTP (return to player) på över 96 procent, vilket är glädjande för spelare som gillar att vinna. Många vinster ger längre speltid eftersom spelkassan fylls på regelbundet. Dock passar denna spelautomat även för high rollers som gillar spela med höga insatser. Specialfunktionen Dazzling Wild Reels kan ge oerhört stora vinster, särskilt för den som spelar med maxinsats. Så låt dig inte luras av spelets klassiska utseende – detta är en tungviktare, vinstmässigt sett, med en högsta vinst på fantastiska 1,5 miljoner kronor. Oavsett om man är ny eller erfaren spelare eller har en liten eller stor spelkassa är detta ett spännande spel som alla kan njuta av!