Om du gillar strandliv, semester, glass och en explosion av färger så kommer du verkligen att tycka om denna härliga slot från PlayTech! Även du som gillar grym grafik och coola illustrationer kommer att njuta av den spelupplevelse denna slot levererar. Beach Life bjuder in spelaren till ett glassigt strandliv. Här handlar allt om att njuta av livet och framför allt att svalka sig med glass under den stekande solen. Samtliga symboler följer strandtemat och består av olika sorters glassar, en surfare, en soldyrkare och en dykare. Wild-symbolen utgörs av en glad sol med solglasögon och scatter-symbolen kommer i form av ett sandslott. Bonussymbolen är en rosa skattkista på havets botten. Beach Life är minst sagt underhållande slot, men det mest intressanta är nog spelets progressiva jackpott.

PlayTech är en av de största spelleverantörerna i vår tid och Beach Life Slot är en av många suveräna slottar ur deras portfölj. Beach Life Slot erbjuder en mängd roliga bonusfunktioner som definitivt kommer erbjuda timmar av underhållning. Scatter-symbolen, wild-symbolen och bonusspelet ger spelaren riktigt stora chanser till vinst. Två eller fler scatter-symboler aktiverar cash wins och ju fler scatter-symboler, desto större vinster. Tre eller fler bonussymbolen aktiverar ett minispel där man får öppna olika kistor. Ju fler bonussymboler, desto fler kistor får man öppna. Slutligen så kan wild-symbolen substituera någon av de vanliga symbolerna. Om man dessutom lyckas få 5 wild-symboler vinner man den progressiva jackpotten. Detta är ett otroligt kul spel med många såväl som stora vinstmöjligheter!

Vinstlinjer och insatser

Beach Life slot är en slot med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Återbetalningskvoten (RTP, return to player) är 93 %. Insatsen är 1 mynt per linje och den minsta respektive största myntstorleken är 0,5. Med andra ord går det varken att justera antalet mynt per linje eller myntstorleken. Detta ger en minsta insats på 10 såväl som en maximal insats på 10 per omgång. Följaktligen passar Beach Life Slot spelare som inte vill justera insatsen utan bara sätta igång och spela. Denna slot är full av bonusfunktioner vilka ger många och stora vinstmöjligheter. Bonusspelet och scatter-symbolerna ger många, dock inte så stora, vinstmöjligheter och om man har riktig tur och lyckas få den progressiva jackpotten så kammar man hem en gigantisk vinst.

Tema och grafik

I Beach Life Slot handlar allt om att njuta av livet och detta görs bäst på stranden med en glass i handen. De iögonfallande symbolerna är tecknade och utgörs av främst olika glassar och olika karaktärer på stranden (en dykare, en kvinna som solar och en surfare). Bakgrunden utgörs av en strand med palmer, solparasoll och ett glittrande hav. Färgerna är klara, nästintill skrikande och gnistrande. En riktigt härlig slot som sprider glädje! Som alltid levererar PlayTech slots med underbar grafik och Beach Life Slot är inget undantag. Även om temat inte känns unikt, så är denna slot otroligt välgjord och snygg. I denna slots förflyttas spelaren till en riktigt avslappnad och stressfri oas där man kan rulla ut sin strandhandduk och njuta av detta härliga tema.

Kul bonusfunktioner

Beach Life slot erbjuder en många roliga funktioner som ger många såväl som riktigt stora vinstmöjligheter. Temat i denna slot må vara avslappnande och lugnt, men funktionerna ger ett fartfyllt och underhållande spel. Här finns scatter-symboler, wild-symboler och bonussymboler som aktiverar en mängd olika funktioner. Om man lyckas få två eller fler scatter-symboler så aktiveras så kallade “cash wins”. Ju fler scatter-symboler, desto större vinster. I denna slot erbjuds inga free spins. Ett roligt bonusspel aktiveras om man lyckas få tre eller fler bonussymboler. I bonusspelet öppnas olika kistor som ger olika vinster. Ju fler bonussymboler, desto fler kistor får man öppna. Wild-symbolen substituerar någon av de vanliga symbolerna och kan också göra att du vinner den progressiva jackpotten om du har riktigt tur.

Fördelar – en glädjande slot med kul bonusfunktioner

Beach Life Slot är en härlig slot som bjuder på färgglada symboler med strandtema. Tack vare den skrikande färgpaletten och de coola illustrationerna så är denna slot ett riktigt lyckopiller som sprider glädje. De många bonusfunktionerna ger ett underhållande och fartfyllt spel med stora vinstmöjligheter.

Nackdelar – endast en insatsnivå

Beach Life Slot erbjuder bara en insatsnivå (10 per omgång) vilket vissa spelare kan se som något negativt. Myntstorleken samt antalet mynt per vinstlinje går inte att justera.

Sammanfattning

Om du gillar härliga, färgglada slots med strandtema så kommer du älska denna slot från spelleverantören PlayTech. Här tas vi med till en strandfest där semesterkänslan infinner sig direkt. De tecknade symbolerna består främst av olika glassar, men även olika karaktärer som man kan tänkas möta på en strand, till exempel en surfare. Denna slot har en riktigt snygg grafik med färgstarka symboler. Beach Life Slot är full av roliga bonusfunktioner. Här finns scatter-symboler, wild-symboler och bonussymboler som aktiverar en mängd olika funktioner. Den roligaste är bonusspelet där man får öppna olika kistor som är fulla med skatter (vinster). Ju fler bonussymboler, desto fler kistor får öppnas. Den progressiva jackpotten ger dessutom möjligheten att kamma hem en enormt stor vinst. Följ med och lev ett glassigt strandliv!